Приятелите за Александър Шопов.

петък, ноември 19, 2004

Nude Flash Шопов

Уникални кадри! Сашо Шопов показва пуфкави прелести пред камерите.

Сашо съблече тениската си в знак на протест срещу софтуерните патенти и убеди посетители, зрители и журналисти в недвусмислената правота на своята кауза. Като горещ (hot!) привърженик на свободния софтуер, свободната култура и свободната любов той се цани за лектор на изминалия култов Open Fest '2004.



Кратката лекция-тийзър "За X-a и хората", която Сашо представи пред широките маси на Open Fest е своеобразно продължение на двучасовата "X, XFree, XXX" изнесена в тясно-еротичната обстановка на годишния семинар на LUG-BG през 2003-та.

Заснети видеокадри от последната лекция на Сашо можете да намерите в архивите. След провокативната демонстрация на Сашо и триумфа на Шопов можем да заключим:

"ДА" НА СОФТУЕРНИТЕ ПОТЕНТИ!

1 Comments:

Anonymous Анонимен said...

Познавам г-н Шопов младши от малък. Човека е силно комплексиран на тема "хора с характер, който нямат комплекси". Ето и няколко от комплексите му: 1. Невръстеник по отношение на жените 2. Ужас от "страшната казарама" 3. Ужас от това, че не можем да изчислим, колко точно стотинки трябва да ни върнат в магазина ако си купим хляб за 50 ст, а сме дали левче. 4. Надменност по отношение на хората, който не се справят с математиката толкова добре колкото (признавам) той, което пък при него се компенсира с тотална неадекватност в поведението и реакциите в обществото. 5. Държи се като лумпен alll the time. 6. С една дума хипи с "характер".

7 април 2012 г. в 13:06

 

Публикуване на коментар

<< Home